“You will never, ever reach your full potential if don’t open your heart.” – Paulo Coelho“You will never, ever reach your full potential if don’t open your heart.” – Paulo Coelho

“You will never, ever reach your full potential if don’t open your heart.” – Paulo Coelho

Giften en schenkingen

Als donateur van Power2Fly helpt u structureel mee om kinderen in Brazilië kans te geven op een zonnige toekomst. U geeft ze de vleugels om te vliegen. Power2Fly!

Als u wilt, kunnen we u in contact brengen met andere donateurs: zo kan een ‘community’ ontstaan van donateurs die hetzelfde project ondersteunen als u.

Lees onder Helpen indien u het huidige project specifiek wilt steunen.

In bepaalde gevallen is het fiscaal aantrekkelijk om aan Power2Fly te schenken. Power2Fly heeft de ANBI status. Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Steun van bedrijven

Steun van bedrijven

Wilt u als bedrijf iets goeds en constructiefs doen op het gebied van MVO? Dan biedt Power2Fly u en uw werknemers een concreet, gezamenlijk doel. Op termijn is het zelfs mogelijk voor teambuildingsactiviteiten naar Brazilië te gaan, de zogenaamde SMARTI-reis (Specifiek, Meetbaar, Actiegericht, Realistisch, Tijdsgebonden en Inspirerend). Kijk voor meer info onder Prepared2Fly.

Zo levert u een concrete bijdrage op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zonder dat u een eigen foundation hoeft op te zetten.

Divi WordPress Theme