Op zoek naar een betekenisvol cadeau voor een jarige of jubilaris die eigenlijk alles al heeft? Geef dan een dubbele portie geluk door: met de Power2Fly cadeaukaart.

Geluk voor de kinderen of jongeren van ASAS en Power2Fly
Door de kaart te kopen e?n aan iemand te geven steun je ASAS, de lokale partner van Power2Fly. Met je bijdrage kun je een kind of jongere in Brazilie? laten meedoen aan buitenschoolse activiteiten. Daar hebben ze vaak hun hele leven profijt van.

Geluk voor vrienden of familie
Bij de kaart zitten een of meer Braziliaans gelukslintjes. Dit soort lintjes zijn bedacht door de Bahiaanse kerk Nosso Senhor do Bonfim. Degene die de kaart met het lintje krijgt, kan het lintje – met drie knoopjes – om de pols doen van iemand die hem of haar dierbaar is. Bij elk knoopje mag degene die het lintje krijgt een wens doen. Als het lintje na een tijdje vanzelf afvalt, komen de wensen uit. Een mooie, symbolische manier om geluk door te geven.

Zo bestel je je een (of meer!) kaartjes:

  • Stuur een mail naar info@power2fly.nl
  • Geef duidelijk aan hoeveel kaartjes je met 1, 2 of 3 lintjes wilt en naar welk adres we het kaartje (of de kaartjes) moeten sturen laat ook je mobiele telefoonnummer achter, dan krijg je een Tikkie.
  • Een kaartje met 1 lintje, inclusief bijpassende envelop kost € 15,00 Een kaartje met 2 lintjes, inclusief bijpassende envelop kost € 25,00 Een kaartje met 3 lintjes, inclusief bijpassende envelop kost € 50,00

Download hier de pdf.

 

 

Divi WordPress Theme