“You will never, ever reach your full potential if don’t open your heart.” – Paulo Coelho“You will never, ever reach your full potential if don’t open your heart.” – Paulo Coelho

Power2Fly-reis

Wilt u met uw collega’s, vrienden of familie letterlijk de handen uit de mouwen steken? Dan kan Power2Fly-reis voor u een reis-op-maat regelen.  In het voor- en najaar is het mogelijk een arrangement voor u samen te stellen van 1 week voor een groep van minimaal 6 en maximaal 8 personen. Het vaste dagprogramma: één dagdeel werken in het project, één dagdeel het eiland verkennen. Uiteraard kunt u zelf er nog een vakantie aan vast plakken.

U verblijft op een unieke locatie in een huiselijke sfeer waarbij we de maaltijden samen verzorgen. Dit om de sociale interactie te stimuleren.Mocht er behoefte zijn aan extra activiteiten, zoals groepsdynamica of coaching, kunnen we ook dat voor u regelen.

De prijs is afhankelijk van de wensen van de doelgroep. Deze SMARTI-reizen (specifiek, meetbaar, aantrekkelijk, realistisch, tijdsgebonden en inspirerend) stellen we in overleg samen. Neem gerust contact met ons op.

Steun van bedrijven

Divi WordPress Theme