"Wij helpen jongeren die vaak maar weinig mogelijkheden hebben in het leven. We geven ze mogelijkheden om te groeien en echt iets van hun leven te maken."

“Wij helpen jongeren die vaak maar weinig mogelijkheden hebben in het leven. We geven ze mogelijkheden om te groeien en echt iets van hun leven te maken.”

Power2Fly: Al jaren thuis in Brazilië

Stichting Power2Fly bevordert – samen met ASAS, onze partner in Brazilië – de persoonlijke ontwikkeling en de sociale integratie van jongeren in achterstandswijken in Florianopolis. We willen héél veel doen, maar dat kan niet alleemaal tegelijk. Daarom richten we ons komend jaar op de volgende drie doelen:

  1. Alfabetisering van kinderen tussen de 7-10 jaar: veel van deze kinderen lopen erg achter op hun leeftijdsgenoten. Met extra les en extra aandacht brengen wij ze op niveau.
  2. Het continueren en professionaliseren van de lopende activiteiten: ASAS draagt een groot deel van de lopende kosten zelf, maar het gaat momenteel erg slecht in Brazilië. Daarom is er financiële hulp van buitenaf nodig. Klik hier voor het donatiemenu.
  3. Fundraising voor het neerzetten van een eigen gebouw: een eigen onderkomen is noodzakelijk om te kunnen groeien van 80 naar 120 kinderen, om impact van onze activiteiten te kunnen meten en om praktische cursussen te kunnen geven aan de vervolggroep van 16-25 jaar. Lees hier wat er allemaal nodig is.
Divi WordPress Theme